
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 200 g de tranches de bacon coupées en lamelles
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 12 feuilles de sauge fraîche de petite taille
- 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre selon leur taille
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 419 kcal / 1766 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Węglowodany
- 62 g