Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
TM6 TM5

Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar

4.7 (1.2K ocen)

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 8 œufs
  • 20 g de beurre
  • 350 g d'épinards frais, coupés grossièrement
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de crème fraîche épaisse
  • 150 g de cheddar râpé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1947 kJ / 468 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
39 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy