Papillotes de saumon, poireaux et ravioles

Papillotes de saumon, poireaux et ravioles

4.1 614 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de poireaux en fines rondelles
    600 g
  • de beurre
    60 g
  • pavés de saumon frais sans la peau (140 g chacun)
    4
  • plaques de ravioles du Dauphiné
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • quelques pluches d'aneth frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 714 kcal / 2987 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...