Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre, pour le moule
- 50 g de cerneaux de noix
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé
- 80 g d'huile neutre
- 120 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 180 g de fromage de chèvre en bûche, coupée en rondelles, puis en quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1433 kJ / 344 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 godz.
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 godz.
Cake au roquefort et aux poires
1 godz.
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake pesto-mozzarella
45min
Cake au crabe
55 Min
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Cake au thon
50min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1 godz.
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40min