Urządzenia i Akcesoria
Walnut and spinach pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1638.5 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Tłuszcz
189 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Creamy Feta Dip
5min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Falafel Waffle
40min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Turkish borek with cacik
1h
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Sumac-spiced Houmous
5min