Urządzenia i Akcesoria
Walnut and spinach pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1638.5 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Tłuszcz
189 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Creamy Feta Dip
5 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Falafel Waffle
40 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Sumac-spiced Houmous
5 min