Urządzenia i Akcesoria
Walnut and spinach pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1638.5 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Tłuszcz
189 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and leek frittata
40 min
Community fave brown rice salad
55 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min