Urządzenia i Akcesoria
Beetroot soup (gut health)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
cashews dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)70 g
-
onion cut into quarters180 g
-
carrot cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
celery cut into pieces (3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to serve40 g
-
beetroot washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)600 g
-
apple unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve2
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)550 g
-
lemon juice50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
watercress to serve (optional)
-
kefir to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
821.8 kJ /
195.7 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried carrot and ginger soup
40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Carrot and coriander soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Broccoli almond soup
30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min