Urządzenia i Akcesoria
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
boiling water1500 g
-
brown onion cut into small wedges½
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste1 tbsp
-
new baby potatoes halved600 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 125 g each)6
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
lemon6 slices
-
green asparagus trimmed, cut into thirds1 bunch
-
salted butter cut into pieces80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
fennel bulb trimmed, cored, sliced thinly, green fronds reserved1
-
radicchio leaves torn½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
2949.2 kJ /
704.9 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chunky guacamole
10 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
No fail mash potato
20 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min