Lapin à la moutarde

Lapin à la moutarde

4.4 162 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive
  • 2 cuisses de lapin
  • 3 brins de persil frais
  • 50 g d'échalotes
  • 200 g d'eau
  • 200 g de vin blanc sec
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de moutarde à l'ancienne
  • 300 g de pommes de terre détaillées en dés (1,5 cm)
  • 80 g de crème liquide 35% m.g.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 885 kcal / 3687 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 34.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...