Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
TM6 TM5 TM31

Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

3.7 (53 oceny)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
  • 50 g di brandy
  • 260 g di chicchi di melagrana
  • 820 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di Gorgonzola a tocchetti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2382.8 kJ / 569.5 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
76.8 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Błonnik
2.5 g
Sód
1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy