Urządzenia i Akcesoria
Frico
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fette
Składniki
-
500 g di acqua
-
700 g di patate pelate e a cubetti (3x3 cm)
-
100 g di cipolla a pezzi
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di formaggio Montasio a tocchetti (1-2 cm)
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
1.4 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
873.2 kJ /
208.7 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta di pane salata
55 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Lasagna di pane carasau
25 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 godz.
Rösti di patate
1 godz.
Cotechino alla Wellington
6 godz.
Torta di patate e mais
1 godz. 50 min
Zuppa di baita
45 min
Porri in crema delicata
35 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Frico con speck
50 min
Lasagne al radicchio
2 godz.