Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra

Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra

4.2 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porzione

Składniki

  • 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 325 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    4 g di lievito di birra disidratato
  • 500 g di farina di forza
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 80 g di datteri denocciolati a metà
  • 100 g di formaggio di capra sbriciolato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 562 kcal / 2351 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 75 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 0.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...