Coda di rospo all'andouille

Coda di rospo all'andouille

4.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 2 foglie di alloro secche
  • 2 chiodi di garofano
  • 600 g di patate a dadini (1,5 cm)
  • 300 g di foglie di spinaci freschi
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe a piacere
  • 70 g di panna acida
  • 60 g di scalogno a metà
  • 20 g di burro salato
  • 1000 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische (6 filetti)
  • 150 g di salsiccia fresca a fette (conservarne 6 per la decorazione)
    150 g di coppa di testa, a fette
  • 250 g di sidro, secco
  • 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 361 kcal / 1524 kJ
Białko 39.3 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 19.8 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...