![Coda di rospo all'andouille Coda di rospo all'andouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/184657.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
- 2 chiodi di garofano
- 600 g di patate, a dadini (1,5 cm)
- 300 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe, a piacere
- 70 g di panna acida
- 60 g di scalogno a metà
- 20 g di burro salato
- 1000 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische (6 filetti)
- 150 g di salsiccia fresca, a fette (conservarne 6 per la decorazione)
- 250 g di sidro, secco
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1524 kJ / 361 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Xerém di mais con tonno
40min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8 godz.
Brodetto di Porto Recanati
55min
Panini venostani
3 godz.
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Arroz caldoso
1h 10min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2h 10min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30min
Coniglio alla mediterranea
50min