Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino

Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino

3.1 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

Gnocchi di lenticchie
  • di acqua
    1000 g
  • di lenticchie verdi secche
    200 g
  • di farina di grano duro
    80 g
  • di farina tipo 00
    100 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
Sugo di cotechino
  • di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
    500 g
  • di acqua
    750 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota a pezzi
    30 g
  • di brandy
    20 g
  • di dado per brodo vegetale
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe
    1 pizzico
  • arancia, preferibilmente biologica la scorza tritata finemente
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 767.5 kcal / 3211.2 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 49.4 g
Węglowodany 48.1 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Sód 1280.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...