Wersje kompatybilne
Crema suave de cebolla con sabayón de limón para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de cebolla
- 380 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 260 g de leche
Sabayón de limón
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón ( y un poco de piel de limón para rallar)
- 5 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1798 kJ / 430 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Crema Dubarry (de coliflor)
50 Min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 Min
Crema de apio
40 Min
Crema de cebolla con cerveza
1 Std. 10 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de lechuga
40 Min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30 Min
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Crema de escarola con queso feta
35 Min
Vichyssoise de apio
40 Min