Wersje kompatybilne
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de zanahorias
- 200 - 250 g de aguacate maduro en trozos de 3-4 cm
- 1 diente de ajo
- 4 - 5 hojas de albahaca fresca
- 15 g de zumo de limón
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pellizcos de sal
- semillas de amapola para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3439 kJ / 822 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesas de mijo
55 Min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30 min
Pasta con salsa de hinojo al limón
30 min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20 min
Ensalada de brócoli con pomelo
15min
Hummus de guisantes con judiones
45 Min
Arroz con huevo y verduras salteadas (HESTAN CUE)
40 min
Tallarines con calabacín, menta y limón
20 min
Smoothie de kale crudivegano
5 min
Zumo de naranja y remolacha
5 min
Arroz mediterráneo
35 Min