
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- 6 nectarines coupées en morceaux
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre roux
- 200 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 1626 kcal / 6797 kJ
- Białko
- 29 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Węglowodany
- 310 g
- Błonnik
- 9 g