Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jaunes d'œufs
-
70
g de cidre brut
lub 70 g de cidre doux - 10 g de vinaigre de cidre
- 70 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1466.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 35.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce au vin doux
55min
Rillettes de truite
3h 30min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Beurre blanc
25min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce soubise
30min
Sauce beurre blanc
20min
Rillettes de maquereau
1h 30 min
Rillettes de poisson blanc
55min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25min
Sauce bordelaise
45 min