Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jaunes d'œufs
-
70
g de cidre brut
lub 70 g de cidre doux - 10 g de vinaigre de cidre
- 70 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1466.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 35.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce bordelaise
45 min
Joues de porc au cidre
1h 45 min
Sauce beurre blanc
20min
Rognons de veau sauce madère
20min
Rillettes de porc au cidre
2h
Filet mignon au cidre
35 min
Sauce au vin doux
55 min
Welsh rarebit
30 min
Rillettes de truite
3u. 30min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25 min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min