Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pommes, pelées et épépinées
- 30 g de farine de blé
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 300 g de lait demi-écrémé
- 3 blancs d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 711 kJ / 167 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1 Std. 25 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Mousse à l'abricot
2h
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2h 15min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrine à la pomme
30min
Flaugnarde aux poires
50min