Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pommes, pelées et épépinées
- 30 g de farine de blé
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 300 g de lait demi-écrémé
- 3 blancs d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 711 kJ / 167 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Carré aux fraises
13h 15min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 Min
Gratin de clémentine
30min
Patience aux fruits d'été
13h
Verrine à la pomme
30min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Délice pomme-speculoos
12h