Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 biscuits speculoos, émiettés
- 300 g d'eau
- 3 pommes rouges, type Boskoop, coupées en dés
- 1 poire à chair ferme, bien mûre, coupée en dés
- 40 g de beurre
- 40 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 40.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saucisson au chocolat
6h 15 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Mousse au chocolat magique
15min
Salade vitaminée pomme-mimolette
5 min
Roses des sables
1h 30min
Pommes cuites à la confiture
45 min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15min
Douceur mangue-Passion
15min
Tartinade de fromage frais et de radis
5 min
Mousse aux pommes
40min
Mousse au chocolat magique
15min