Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix

Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix

4.3 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • 600 g de raisins rouges épépinés et réserver 10 grains de raisins pour la finition
  • 1 sachet d'agar-agar (1 g)
  • 250 g de crème liquide entière très froide
  • 100 g de roquefort coupé en morceaux
    100 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de cerneaux de noix

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 346 kcal / 1437 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 18.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...