Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de vin pétillant demi-sec
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 711.8 kJ / 169.2 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Ballotine de saumon
25min
Soufflés poires roquefort
1u.
Soufflé à l'ananas
35min
Tartines de sardine au chèvre frais
10min
Tuiles au fromage
15min
Gâteau chocolat-abricot
2u.
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Verrine saumon-endive
10min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min
Gratin aux figues
15min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1u. 20min