Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de vin pétillant demi-sec
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 711.8 kJ / 169.2 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15 min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Soufflé aux agrumes
30 min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30min
Gaspacho de tomate
20 min
Sabayon sucré
30 min
Gratin de clémentine
30 min
Canard aux amandes
40 Min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55 min
Tartare de saumon frais
15min