Urządzenia i Akcesoria
Puits de meringue à l'orange
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
4 blancs d'œufs
-
220 g de sucre en poudre
-
le zeste d'une orange non traitée, râpé
-
200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
567.5 kJ /
135.3 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Vacherin express
12 godz. 15 min
Opéra
24 godz.
Bavarois à l'abricot
12 godz.
Choux amarena
1 godz. 25 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Le rose-framboise
5 godz.
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 godz. 50 min
Mille-feuille à l'ananas
3 godz. 15 min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 godz.
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Entremets façon tiramisu
5 godz.