Urządzenia i Akcesoria
Puits de meringue à l'orange
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
12 portions
Składniki
-
4 blancs d'œufs
-
220 g de sucre en poudre
-
le zeste d'une orange non traitée, râpé
-
200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
567.5 kJ /
135.3 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Boule coco-mangue
9 godz.
Opéra
24 godz.
Mini-forêts noires
1 godz. 30 min
Mille-feuille chocolat-caramel
3 godz. 30 min
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1 godz. 25 min
Fraisier macaroné revisité
2 godz. 45 min
Macarons au café
24 godz.
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20 godz.
Beignets à la crème pâtissière
4 godz. 30 min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1 godz. 10 min
Verrines de soupe, crème fouettée au zeste d’orange, crumble de pain grillé à l’ail
25 min