Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en deux ou trois et en long
- 1 citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
- du sel
- 4 dos de cabillaud de 150 g
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1131 kJ / 269 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon au chou, crème à l'ail
45min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50min
Aubergines farcies
1 Std. 15 Min
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 min
Courgettes farcies au canard
1 godz. 5 min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 Std. 30 Min
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3 Std. 10 Min