
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'escalopes de veau très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 189 kcal / 798 kJ
- Białko
- 46 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 12 g