Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 798 kJ / 189 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Boulettes de cabillaud et butternut
1 Std. 15 Min
Porchetta aux herbes
50min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 Std. 15 Min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1h 5min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h