Saltimboccas de veau

Saltimboccas de veau

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'escalopes de veau très fines
  • sel
  • poivre moulu
  • 8 pruneaux dénoyautés coupés en deux
  • 8 feuilles de sauge fraîche
  • 150 g de mozzarella en fines tranches épongées
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 189 kcal / 798 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...