Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 tranches fines de poitrine fumée
- 120 g de poivron rouge grillé, en conserve, égoutté et taillé en lamelles (5 mm)
- 6 olives noires dénoyautées, coupées en deux (opcjonalnie)
- 6 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de mortadelle et concombre
10 Min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 Min
Salade caesar à la fourme
50 Min
Salade de haricots et poulet farci
40min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 Min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Salade fraîcheur à la tête de moine
35min
Salade au bacon et à la pomme
20min
Pommes de terre au lard et à la sauge
1 Std. 20 Min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30 Min
Salade d'œufs pochés
40min