Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 tranches fines de poitrine fumée
- 120 g de poivron rouge grillé, en conserve, égoutté et taillé en lamelles (5 mm)
- 6 olives noires dénoyautées, coupées en deux (opcjonalnie)
- 6 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croque-cake
50min
Pipe rigate gratinés
1h
Œufs cocote à l'oseille
40min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Saltimboccas de veau
35 Min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Œufs farcis
30min
Burger de pomme de terre
45min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Croque-campagne au comté
40min