Brochette d'espadon à la vanille

Brochette d'espadon à la vanille

4.2 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse de vanille
  • 150 g de crème fraîche
  • 250 g de mélange 3 riz
  • 900 g d'eau
  • ½ c. à café de sel et 4 pincées pour les brochettes, à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
  • 500 g d'espadon coupé en cubes (2 cm)
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 642.5 kcal / 2689 kJ
Białko 34.8 g
Tłuszcz 29.8 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...