Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de moutarde
- 50 g de miel
- ½ citron jaune, le zeste et le jus
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 15 g de graines de sésame
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 500 g d'asperges vertes
- 500 g de colin, en tranches
- 12 feuilles de lasagne
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2548 kJ / 609 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Pâtes au saumon, aneth et citron
40 min
Saumon aux épices et pommes de terre
40 min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 min
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40 min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 min
Saumon et bouillon, nouilles aux courgettes
40 min
Magret de canard, épinards et champignons
35 min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 min
Courgettes farcies au canard
1h 5 min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45 min
Papillotes de cabillaud au tandoori
1h 5 min
Risotto de saint-jacques aux algues
35 min