Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pomélo
- 300 g d'eau
- 500 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de beurre
- 2 magrets de canard avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2835 kJ / 679 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Osso-buco aux agrumes
1 godz. 20 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Curry jaune au magret de canard
1h 25min
Rôti de porc farci à la pistache
1h 25min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1h 15min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h