Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pomelo
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g d'eau
- 500 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de beurre
- 2 magrets de canard avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2835 kJ / 679 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon au lait de coco et wasabi, purée de betterave
1 Std. 5 Min
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1u.
Mijoté de lotte aux épices
50min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2sa 40 dk
Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika
1h 30 min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min