Hareng mariné et radis roses
TM6 TM5

Hareng mariné et radis roses

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 4 filets de hareng fumés doux
  • 15 g de feuilles de coriandre fraîche
  • 3 c. à soupe d'huile de noisette
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • ½ botte de radis, coupés en rondelles
  • 1 oignon rouge (petit), coupé en tranches

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
679 kJ / 164 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy