
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre demi-sel coupé en dés
- 40 g de miel
- 4 morceaux de turbot sans peau de 150 g chacun
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- sel
- poivre moulu
- 1 citron jaune non traité coupé en tranches fines (réserver le zeste pour la finition)
- 1 citron vert non traité coupé en tranches fines (réserver le zeste pour la finition)
- 1 orange non traitée coupée en tranches fines (réserver le zeste pour la finition)
- 1 pomelo coupé en tranches fines
- ½ citron confit au sel, coupé en petits dés
- 600 g d'eau
- 4 - 5 carottes multicolores, coupées en fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kcal / 1388 kJ
- Białko
- 29 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 22 g