Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons nouveaux
- 10 brins de ciboulette fraîche, coupés en trois
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre primeurs
- 1 botte de cresson frais
- 4 filets de hareng fumés
- 20 radis roses
- 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 1 pincée de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 839 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Pommes de terre, haddock et épinards
35 Min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Hareng mariné et radis roses
1h 15 min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 min
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20 min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Salade de haricots et poulet farci
40min
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35 min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min
Salade russe à la betterave
1h 10min
Salade d'hiver
35 Min