Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
TM5 TM6

Salade de primeurs au hareng fumé et cresson

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 2 oignons nouveaux
  • 10 brins de ciboulette fraîche, coupés en trois
  • 500 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre primeurs
  • 1 botte de cresson frais
  • 4 filets de hareng fumés
  • 20 radis roses
  • 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 pincée de fleur de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
839 kJ / 200 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy