Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons nouveaux
- 10 brins de ciboulette fraîche, coupés en trois
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre primeurs
- 1 botte de cresson frais
- 4 filets de hareng fumés
- 20 radis roses
- 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 1 pincée de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 839 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Tortilla antigaspi du lendemain
35min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1h 5min
Salade de fraises au gingembre
1h 30min
Pommes de terre, haddock et épinards
35min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2 Std. 50 Min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45min
Salade de rouget
1h 30min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Hareng mariné et radis roses
1 Std. 15 Min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Salade d'hiver
35min