
Urządzenia i Akcesoria
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua + q.b.200 g
-
di sale grosso10 g
-
cavolo nero le foglie a listarelle1
-
di rapa pelata e a pezzi140 g
-
patata pelata e a tocchetti1
-
di cipolla rossa di Tropea a pezzi60 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di sale1 pizzico
-
di curcuma in polvere½ cucchiaino
-
semi di girasole a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
169 kcal /
709 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Elegante Natale
5 Przepisów
Włochy
Włochy