Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 352 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1491 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aioli (ohne Ei)
10min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35 Min
Wilder Wurzel-Topf
2h 45min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Kochsalami
20h 30min
Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1h
Almbutter
40 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Jack-o'-lantern gefüllte Paprika
1 Std. 30 Min
Weizenbrot Betty
4 Std. 35 Min