Urządzenia i Akcesoria
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Lachsforellenfilets sous-vide
-
Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)800 g
-
natives Olivenöl extra2 EL
-
Salz4 Prisen
-
weißer Pfeffer, gemahlen4 Prisen
-
frische Basilikumblätter10 - 12
-
Wasser1500 g
Gemüsebeilage
-
natives Olivenöl extra30 g
-
Zucchini in Würfeln (2 cm)300 g
-
Zwiebeln in Spalten70 g
-
Salz2 Prisen
-
Cherrytomaten halbiert20
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
326 mg
Białko
41 g
Kalorie
1454 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Leberpastete im Glas
4 godz.
Gelber Fisolensalat
40 min
Zucchini sous-vide
30 min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8 godz.
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 godz.
Zwiebel-Paprika-Senf
1 godz. 20 min
Steirischer Rindfleischsalat
1 godz.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 godz. 45 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min