Urządzenia i Akcesoria
Weisser Leberkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett200 g
-
Kalbfleisch (siehe Tipp)300 g
Zubereitung
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice siehe Tipp80 g
-
Wasser kalt70 g
-
Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1570 mg
Białko
24 g
Kalorie
1051 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leberkäse & Co
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Wurstaufstrich
10 min