Weisser Leberkäse

Weisser Leberkäse

4.3 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
    200 g
  • Kalbfleisch (siehe Tipp)
    300 g
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice siehe Tipp
    80 g
  • Wasser kalt
    70 g
  • Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1570 mg
Białko 24 g
Kalorie 1051 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...