Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
- 300 g Kalbfleisch (siehe Tipp)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, siehe Tipp
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Knoblauchgrundstock
1h
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min