Urządzenia i Akcesoria
Weisser Leberkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett200 g
-
Kalbfleisch (siehe Tipp)300 g
Zubereitung
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice siehe Tipp80 g
-
Wasser kalt70 g
-
Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1570 mg
Białko
24 g
Kalorie
1051 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leberkäse & Co
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Semmelfülle
1 godz. 10 min