Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
- 300 g Kalbfleisch (siehe Tipp)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, siehe Tipp
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Altbayerischer Leberkäse
25sa 5 dk
Bayerischer Leberkäse
14u. 30min
Extrawurst
14h 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20sa 30 dk
Weißwurst im Glas
14u. 30min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Feine Streichwurst
14u. 30min