Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
lub 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
lub 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1538 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Champignonwurst
14h
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Leberkäse Torte
14h 40min
Pizza-Leberkäse
14sa 20 dk
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Käse-Leberkäse
14hod. 15min
Selbstgemachter Halloumi
3 godz. 15 min