Urządzenia i Akcesoria
Smoky Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Olivenöl180 g
-
Erdäpfel, mehlig in Stücken150 g
-
Wasser25 g
-
Zitrone1
-
Milch120 g
-
Knoblauchzehen halbiert (ca. 15 g)6
-
Rauchsalz nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
Dijonsenf1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
939 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feine Prise
13 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Paprika Tricolore im Glas
1 godz. 10 min
Zwiebelrelish
1 godz.
Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz.
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1 godz. 30 min
Kernölmayonnaise
10 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Wacholderbutter
5 min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 min
Zwiebelringe
20 min
Caesar Salad mit Huhn
50 min