Urządzenia i Akcesoria
Smoky Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Olivenöl180 g
-
Erdäpfel, mehlig in Stücken150 g
-
Wasser25 g
-
Zitrone1
-
Milch120 g
-
Knoblauchzehen halbiert (ca. 15 g)6
-
Rauchsalz nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
Dijonsenf1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
939 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feine Prise
13 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Sauce Tatare
15 min
Caesar Salad mit Huhn
50 min
Chefsauce
10 min
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Mayonnaise
5 min
Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz.
Kernölmayonnaise
10 min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5 min
Eier in Dijonnaise
35 min