Urządzenia i Akcesoria
Cedar-wrapped pork with rosemary
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Prawn and mushroom crepes
50min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Stuffed zucchini
1h 5min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min