Urządzenia i Akcesoria
Cedar-wrapped pork with rosemary
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Tuna avocado bowl
45 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min