Cedar-wrapped pork with rosemary
TM6 TM5 TM31

Cedar-wrapped pork with rosemary

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • water, for soaking
  • 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
  • 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 45 g anchovy fillets
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 2 tsp lemon juice
  • 2 tsp extra virgin olive oil
  • 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
  • 8 slices prosciutto

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1530.8 kJ / 364.5 kcal
Białko
62.4 g
Węglowodany
0.5 g
Tłuszcz
12.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
1327 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy