Lonza alla salvia
TM6

Lonza alla salvia

4.1 (30 ocen)

Składniki

  • 1050 g di acqua
  • 600 g di lonza di maiale, pezzo intero
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 - 25 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
  • 2 di mele adatte alla cottura (a pasta farinosa) a spicchi
  • 20 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1330 kJ / 318.3 kcal
Białko
35.3 g
Węglowodany
10.2 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
96.5 g
Sód
791.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy