Lonza alla salvia

Lonza alla salvia

4.1 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1050 g
  • di lonza di maiale pezzo intero
    600 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato + q.b.
    ½ cucchiaino
  • foglie di salvia fresca lavate e asciugate
    20 - 25
  • di mele adatte alla cottura (a pasta farinosa) a spicchi
    2
  • di burro
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 318.3 kcal / 1330 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 96.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 791.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...