Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 30 g di burro
- 200 g di vino passito
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di pepe verde in grani
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3127.5 kJ / 747.5 kcal
- Białko
- 54.7 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 49.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1sa 10 dk
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min