![Sovracosce di pollo sottovuoto Sovracosce di pollo sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0E979A0F-238F-452E-967D-6AF129B0144F/Derivates/33c60878-86cd-4a61-8d46-4c46800333a6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 sovracosce di pollo con la pelle disossate (180 g cad., 3 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 godz. 50 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Patate Sottovuoto
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min