Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 sovracosce di pollo con la pelle disossate (180 g cad., 3 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1sa 30 dk
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min