Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1900 g di acqua
- 250 g di filetto di merluzzo fresco (in 2 tranci)
- 5 - 6 pomodorini ciliegia in quarti (vedere consigli)
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di bottarga in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1小时 20 分钟
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1小时 20 分钟
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1小时 20 分钟
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1小时 20 分钟
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min