Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto

Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto

3.8 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Pollo
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 g di petto di pollo senza pelle (2x300 g ciascuno, spessore 2-3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
Asparagi
  • 300 g di asparagi bianchi a metà
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 396.5 kcal / 1660.1 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 21.7 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 590.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...