![Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ba8ad747-8c3a-469b-bbbb-933e25660eb4/Derivates/c09b966e-7e13-4e9a-bce4-d75df01b7776.jpg)
Wersje kompatybilne
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di caprino morbido
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli secchi, spezzati
- 850 g di acqua
-
5
g di dado per brodo vegetale
lub 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1010.4 kJ / 241.5 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 82.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
5h
Minestra saporita di pasta e verdure
50 мин.
Minestra saporita di pasta e verdure
50 мин.
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4 godz. 20 min
Minestra di cereali e ceci
45 min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 godz. 10 min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 godz.
Minestra lenticchie e spinaci
50 мин.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Zuppa di piselli spezzati
1 godz.