Wersje kompatybilne
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di caprino morbido
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli secchi, spezzati
- 850 g di acqua
-
5
g di dado per brodo vegetale
lub 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1010.4 kJ / 241.5 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 82.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Zuppa di piselli spezzati
1h
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4h 20min
Zuppa di pesce con cous cous
3h 55min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55p