Urządzenia i Akcesoria
Salmon rice bowl (gut health)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve1 piece
-
lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon2 pieces
-
piece fresh ginger3 cm
-
extra virgin olive oil50 g
-
soy sauce or tamari1 tbsp
-
brown rice200 g
-
water1000 g
-
sugar snap peas20
-
baby cucumbers cut into quarters lengthways, to serve8
-
sauerkraut to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
-
radishes sliced, to serve4
-
snow pea sprouts to serve
-
sashimi grade salmon or cured salmon, thinly sliced, to serve200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
535.7 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1916.2 kJ /
456.2 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Strawberry almond gelato
12 godz. 20 min
Mussels in coconut milk
25 min
Mango salmon bowl
40 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.