![Salmon rice bowl (gut health) Salmon rice bowl (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36cd80cc-937f-433d-af87-295c123e62f5/Derivates/82d77b37-e8eb-43d3-a817-ba4de215f523.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
- 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
- 3 cm piece fresh ginger
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 200 g brown rice
- 1000 g water
- 20 sugar snap peas
- 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
- sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
- 4 radishes, sliced, to serve
- snow pea sprouts, to serve
- 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1916.2 kJ / 456.2 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 8.8 g
- Sód
- 535.7 mg
Alternatywne przepisy
Hoisin tofu with brown rice
50min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Mango salmon bowl
40min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Brown rice salad
40min