Urządzenia i Akcesoria
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
717.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
753 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla puttanesca
35 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Garlic mushrooms
25 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.