Urządzenia i Akcesoria
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
717.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
753 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Steamed fish with green mash
50 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
White fish and lemon risotto
30 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Salmon and fennel risotto
30 min