Urządzenia i Akcesoria
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
717.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
753 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Ratatouille
40 min
Cod with citrus butter
40 min
Zucchini soup
25 min
Pineapple parcels
1 godz.
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Classic mushroom risotto
30 min