Urządzenia i Akcesoria
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
717.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
753 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Veal involtini
35 min
Seafood and corn chowder
40 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Garlic mushrooms
25 min
Steamed fish with green mash
50 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min