Spaghettini aglio, olio e pomodorini

Spaghettini aglio, olio e pomodorini

4.5 160 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    40 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchi di aglio
    2
  • pomodori ciliegino a metà
    20
  • di sale
    2 pizzico
  • di acqua
    1200 g
  • di spaghetti
    320 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    1 mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 422 kcal / 1766 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...