Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)

Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)

3.2 107 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione

Składniki

  • di burro
    10 g
  • di prosciutto cotto a dadini
    80 g
  • di cipolla liofilizzata o secca
    1 pizzico
  • di panna da cucina (1 confezione monodose)
    65 g
  • di acqua
    220 g
  • di sale
    1 cucchiaini rasi
  • di pasta secca corta tipo farfalle
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 732 kcal / 3063 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...