
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porzione
Składniki
-
di burro10 g
-
di prosciutto cotto a dadini80 g
-
di cipolla liofilizzata o secca1 pizzico
-
di panna da cucina (1 confezione monodose)65 g
-
di acqua220 g
-
di sale1 cucchiaini rasi
-
di pasta secca corta tipo farfalle80 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
732 kcal /
3063 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby...per te!
5 Przepisów
Włochy
Włochy