Tagliatelle panna e funghi

Tagliatelle panna e funghi

4.5 67 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta all'uovo
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Panna e funghi
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi porcini freschi a tocchetti
    450 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 471.8 kcal / 1972.3 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Sód 475 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...