Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1972.3 kJ / 471.8 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 66.5 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 475 mg
Alternatywne przepisy
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 min
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 godz.
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Pasta risottata alle vongole
1 godz.