![Tagliatelle panna e funghi Tagliatelle panna e funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ab1841e-e51e-47f4-a582-3b3335dacdad/Derivates/c25ef0aa-c229-449a-9ffe-bfb0e69a3727.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1972.3 kJ / 471.8 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 66.5 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 475 mg
Alternatywne przepisy
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Pasta alla bagossa
50 Min
Pasta risottata alle vongole
1h
Tagliatelle ai funghi
1h
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min
Pasta al ragù
1h 30min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min