Tagliatelle panna e funghi

Tagliatelle panna e funghi

4.5 68 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta all'uovo
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 471.8 kcal / 1972.3 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Sód 475 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...