Tatin de fenouil, tomates et miel

Tatin de fenouil, tomates et miel

3.5 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 parts

Składniki

  • 600 g de fenouil coupé en morceaux
  • 35 g de beurre (30 g + 5 g pour le moule)
  • 50 g de miel crémeux
  • 1 c. à soupe de sucre roux
  • 250 g de tomates cerise rouges
  • 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 822.5 kcal / 3419.3 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 58.5 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 39.3 g
Sód 1124.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...