Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de fenouil, coupé en morceaux
- 35 g de beurre (30 g + 5 g pour le moule)
- 50 g de miel crémeux
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 250 g de tomates cerise rouges
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3419.3 kJ / 822.5 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1124.8 mg
Alternatywne przepisy
Flan de patate douce
40 min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Risotto en rouge et vert
1h 10min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Terrine de potimarron aux noisettes
4 godz. 30 min