Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de fenouil, coupé en morceaux
- 35 g de beurre (30 g + 5 g pour le moule)
- 50 g de miel crémeux
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 250 g de tomates cerise rouges
- 1 pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3419.3 kJ / 822.5 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1124.8 mg
Alternatywne przepisy
Tarte automnale
1h 15min
Soufflé au poivron et coulis assorti
2 Std.
Risotto en rouge et vert
1 Std. 10 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12u.
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2h 10min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30 Min
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Crumble tomate-fenouil
1h 15min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Terrine de potimarron aux noisettes
4 Std. 30 Min